Ny camping-helg er overstått..tiden flyr.

På Fredagen satte vi kursen for vogna igjen, og når vi kom frem blåste det godt, så vi kom oss inn i vogna og fyrte opp et par pizzaer til middag.. enkelt å greit, men mens vi spiste så vugget vogna i vinden som en båt, og når vi kom ut etterpå std 3 av støttebeina i luften.. snø og is som den stod på var borte gitt 🙂
Så nå ble det lagt klosser rett på grusen, så støttebeina står nå støtt rundt hele.
Det hjalp godt, vuggingen ble borte og vi kunne finne roen igjen.. fantastisk å sitte å slappe helt av inne i varmen når vinden uler på utsiden.

Lørdagen kom med sol, og dessverre vind da å, ikke like mye men nok til at det var guffent å være ute, men ungene fikk prøvd seg på ski og på akebrettet.

Utpå dagen løyet det såpass at vi tok frem grillen og grilla oss pølser.

Et besøk hos nabo «oppå toppen» ble det til også, og mens vi satt der kom jaggu Hjem-Is på besøk, og da ble det is på små og store.

Søndagen våknet vi til sol og nesten vindstille, helt fantastisk, selv med 5 minus i skyggen snek tempen seg opp til 6-7 i sola etterhvert.
I dag holdt campingen åpen dag, så vi samlet oss rundt bålpanna, der ble det servert kaffe/saft, pølser og kaker, og det var jo bare nydelig å sitte der i sola.
Noen kom det jo innom, men fortsatt plass til flere, så er du klar for vintercamping, så kan Bortelid Camping anbefales, nok av krem-plasser igjen enda.
I tillegg fikk vi demontert koketoppen slik at vi får service på det og får liv i den siste brenneren, det trengs til den store panna 🙂
Vi fikk ikke gjort noe med forteltet, da vi vet ikke hva som skjer med stengene enda, men skal nok finne på noe.
Ramma er klar 🙂 (Ramme-alvor) 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: