Grill sessongen er reddet ;)

I helgen kjørte Jernia timetilbud på div varer..

Håper det kommer en grei grill på tilbud sa jeg, da den grillen vi har i vogna i dag er skikkelig elendig, den bruker laaaang tid på å varme så enkelt som pølser, og kull begynner å bli mindre og mindre populært på campingplasser, så vi har lenge tittet etter en weber som er sammenleggbar og kan stå på stativ.

Bingo, klokken 22-23 var det tilbud på ting som griller osv, og der var den, Weber Q220 med stativ og det hele, normal pris 2990,- og var nå satt ned til 1990,- det er det billigste jeg har sett denne til, så jeg bare måtte slå til 🙂

og nå, 2 dager senere:

Så nå skal det bli grillings på tur 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: