Erfaring med ryggekamera på vogna.

Så har jeg fått testet ut ryggekameraet i praksis, vi skulle flytte vogna ifm trengte plass i gården 😉Vogna ble koblet opp på vanlig måte og lot kameraet stå på mens vi kjørte, og jeg ser ikke traffikken bakover, men jeg ser skiltnummeret til bilen bak når vi stopper for rødt lys f.eks, ser også både gule og hvite stripa, good to know 😉

så kom vi frem til lageret vogna skulle stå for helgen, så mens vi ventet på at min far skulle åpne porten rygget jeg like greit inntil porten.
Utsikten fra venstre speiler når jeg nærmet meg porten.
2013-05-31 17.21.02

Utsikten fra høyre speiler.
2013-05-31 17.20.57

Og her er ryggekamera utsikten.
2013-05-31 17.20.51

Den var virkelig til hjelp, og den hvite streken nederst på kameraet er plastfangeren bak på vogna, så jeg rygget faktisk til jeg var en 10-12cm i fra porten, men måtte litt frem for å slippe forbi han som skulle slippe meg inn 😉

Etterpå rygget jeg bare rett inn og satte fra meg vogna.

Så konklusjonen med erfaringen med kameraet er positiv, og et veldig kjekt å ha, kan nok se for meg at å rygge på smal vei f.eks vil være enklere.

Her ser du kameraet montert:
2013-05-25 18.26.28

2 kommentarer om “Erfaring med ryggekamera på vogna.

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: