Helgetur til Stavern, Rakke

2013-06-15 12.58.19Da det var meldt mye nedbør på sørlandet i helgen og tutren til Mandal ble utsatt, saumfarte vi yr og pent.no etter hvor det skulle se ut til å være best vær i helgen, Vi endte opp på Stavern, ved Rakke hvor vi har familie som ligger fast, der kunne vi søke dekning i et spikertelt om været ble skikkelig ille.

2013-06-15 12.49.28Vi fikk en flott plass med kveld sola, og morgensola fikk vi i sol kroken/grill hjørnet vårt.
Fredagen var sola fremme til den gikk ned i horisonten, så ikke noe regn denne dagen og avsluttet med å lage fiskesuppe med blåskjell til middag.

2013-06-15 12.12.45Lørdagen startet med strålende solskinn, var godt å sette seg ut i sola , vinden var kjølig men sola varmet, så det ble shorts og jaggu en liten kald grønnsak i solveggen 🙂

Plassen vi fikk hadde til og med sjøgløtt, så for en tidligere båt o´holic så var det flott å kunne sitte der med ei kald ei å se på sjøen der vi for noen år siden passerte med båten vår.

Vi fikk testet ICE på turen å, men med magnet antenna på taket på vogna var det ikke akkurat imponerende hastigheter, men neste gang skal jeg ta med båt antenna å teste den i tillegg til den orginale som jeg glemte hjemme denne gangen 🙂
2013-06-14 20.47.31  Det ble også tur på stranda, her ble det fisket krabber fra brygga.
Til middag i dag ble det svine nakke, marinert og behandlet i sous vide maskinen i 8 timer før vi la den noen sekunder på hver side på grillen, dette var en mør og god opplevelse.
Resten av tilbehøret ble grillet.

2013-06-15 10.29.08på kvelden etter ungene hadde lagt seg kom det 7-8 dråper med regn, og myggen ble ilsint, så vi trakk innendørs før vi ble spist opp.

I løpet av natten og søndags morgen kom det bøttevis med regn, men hva gjør det når man har det tørt og fint i vogna og under markisa 😉
Solen kom tittende frem etter frokost også. så vi fikk fint vær å pakke i og kjørt hjem i fint vær.
Så var årets første camping tur gjennomført, selv om vi har campet mange døgn på Bortelid i vinter så var dette første helgen vi fikk strekt på hjulene for å campe.
Nå gleder vi oss til neste tur… kanskje nestet helg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: