Prøve noe nytt, vintercamping i utlandet…

Da vi fikk beskjeden om at det så ikke ut til at det var ledig innendørs lagringsplass til vogna, begynte vi å tenke på alternativene…

Vi sjekket med andre plasser, men de fleste var fulle, eller så dyre at vi ikke hadde råd, og det å ha vogna stående i gårdsplassen i vinter kom ikke på tale, vi trenger plassen til å lagre snøen og ha plass til bilene.

Så var det en som sa, «hvorfor ikke vintercampe i Danmark da?»
Dette tenkte jeg litt på og undersøkte rundt om hva som var åpent, priser og hvordan været er i Danmark vinteren igjennom.

Etter å ha gjort litt undersøkelser så fant jeg et sted som ikke var for dyrt, ikke for langt fra ferga og på et sted som været ikke står for hardt på.

En morgen ble vogna hektet på bilen etter at den kvelden i forveien var blitt vasket, ryddet og klargjort for vinteren. Turen gikk nå mot kaien hvor jeg plukket opp min mor som gjerne ville være med på turen.
Vi var eneste campingvogna på ferga denne morgenen, og ikke mange timene etterpå var vogna trygt plassert på en fin plass som er åpen hele året, har flotte servicebygg og alt vi trenger til vintercampingen 🙂

Her blir vogna stående til våren og vi ser frem til å kunne ta noen helger i dejlige Danmark.

Åpent, men fortsatt skjermet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: